Spring naar content

Hier bij Marja

is kanjer in bloemen

Marja van Mook heeft jarenlang ervaring als bloemist. Ze werkte 15 jaar voor een gerenommeerde bloemist in Breda. Eigenlijk zou ze de zaak overnemen, maar dat liep net wat anders. Uiteindelijk koos Marja eieren voor haar geld en startte haar eigen onderneming, vanuit huis: kAnjer in Bloemen. Met een vergunning van de gemeente mocht ze vanuit haar thuisatelier bloemen op bestelling leveren. Dat ging heel goed. Ook was het wat eenzaam werk. Marja houdt van de gezelligheid van een bloemenzaak. En dus, toen ze na zo’n 3 jaar hoorde dat er een pand leeg kwam op de Nieuwe Haagdijk wist ze wat ze moest doen. De straat was net gerenoveerd, het pand was voorheen ook een bloemenzaak en ze woont een paar straten verderop, ideaal dus!

Aan de oneven kant van de Nieuwe Haagdijk hebben Marja en andere ondernemers hard gewerkt om de mensen te laten zien dat ze er zitten. De meest drukbezette winkels zitten immers aan de even kant, zoals bakkerij Kottier, supermarkt Ken Food Market en poelier Geert Kip. Klanten merken dat op: ze vinden het fijn dat er steeds meer leuke winkels bijkomen, ook aan die kant van de Nieuwe Haagdijk. De Nieuwe Haagdijk is heel goed bereikbaar, je kunt er een kwartier gratis parkeren en ze heeft veel persoonlijk contact met haar diverse klanten.

Marja gunt de Haagdijken nog meer speciaalzaken. Zo gaan mensen voor kip naar Geert van Geert Kip en voor kaas & noten naar Linda van het T’Kaashuys. Er zou best nog wel een schoenmaker of visboer bij mogen van haar. En het gaat zeker de goede kant op. Dat merkt ze uit het enthousiasme dat maandelijks uit de vergaderingen en borrels met de ondernemers komt. We moeten met elkaar kijken welke winkels het straatbeeld verder verbeteren en de pandeigenaren daarin meenemen.

Wees een kanjer, haal dat bosje!

Nieuwe haagdijk 15
4811 TB Breda
076 5227949
boeket@kanjerinbloemen.nl
www.kanjerinbloemen.nl

Maandag 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten