Spring naar content

Panden te huur!

Welke panden staan op dit moment te huur op de Haagdijken? Je vindt het op deze pagina. Neem voor meer informatie contact op met Monja van Baarle: 06-29456693 of monjavanbaarle@casema.nl.

Haagdijk 7

Vloeroppervlakte:
Ca. 44 m² commerciële ruimte gelegen op de begane grond

Bestemming:
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Binnenstad”, vastgesteld op 30-10-2013, waarin het de bestemming “Gemengd – 1” heeft gekregen.

Frontbreedte:
Ca. 330 cm

Indeling

Begane grond:
Entree met toegang tot de commerciële-/woon ruimte en de afgesloten trapopgang naar de eerste verdieping.
Commerciële ruimte (ca. 12/30 x 2.26/2.65 m.) met trapkast en toegang tot de achtergelegen keuken/pantry en de toiletruimte.
Keuken/pantry (ca. 2.30 x 2.30 m.) met aansluitingen voor een keukenblok en opstelling van de cv-ketel. Vanuit deze ruimte is de toiletruimte bereikbaar.

Voorzieningen
Commerciële ruimte:
– PVC-vloer;
– spotverlichting;
– centrale verwarming;
– rolluik;
– aansluitingen elektra;
– pantry,
– toilet.

Overige wensen zijn te bespreken met de verhuurder. Het gehele pand is ook te koop via Kin Bedrijfsmakelaars.

Haagdijk 26

De bar en keuken liggen aan de achterzijde, waar ook de aparte toiletgroep te vinden is. Aan de voorzijde is een grote open ruimte die voor meerdere doeleinden geschikt is.
Ideaal is de grote ruimte boven het pand, die aan de achterzijde te bereiken is via een trap/luik. Deze ruimte dient als opslag en/of administratieve ruimte.
De locatie is goed bereikbaar; de straat doet dienst als één van de toegangswegen tot het centrum van Breda. In de directe nabijheid zijn een drietal parkeergarages aanwezig, maar ook is er (deels betaald) parkeren voor de deur. Oppervlakte 65 m2.

Tolbrugstraat 1

Beschrijving: De hoofdwinkelstraten van Breda worden gevormd door een viertal straten: de Ginnekenstraat, de Eindstraat, de Karrestraat en de Lange Brugstraat. In deze straten, die allemaal met elkaar verbonden zijn en in hartje Breda liggen, vind je een aaneenschakeling van moderne winkelketens. De winkelruimte is gelegen in het verlengde van de Lange Brugstraat nabij het overdekte winkelcentrum de Barones en tegenover de parkeergarage De Barones. Om de hoek is de Haven gelegen met diverse horecagelegenheden. Er zijn diverse landelijke en lokale retailers gevestigd in de omgeving te weten; Duifhuizen, Bever Sport, Eye Wish en Albert Heijn.

Vloeroppervlakte
De aangeboden hoek-winkelruimte heeft een oppervlak van circa 322 m².

– frontbreedte Tolbrugstraat circa 14 m¹
– frontbreedte Nieuwstraat circa 14 m¹

Parkeren
Op loopafstand zijn diverse betaalde parkeermogelijkheden. Parkeergarage de Barones is om de hoek gelegen.

Voorzieningen
Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
– Entree;
– Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– Verwarming;
– Toilet;
– Pantry.

Overige wensen zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Tolbrugstraat 12

De aangeboden ruimte op de begane grond heeft een oppervlak van circa 135 m².

– Winkelruimte circa 120 m²
– Magazijn / pantry / toilet circa 15 m²

Voorzieningen
Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;

– Eigen entree/winkelpui;
– Warmtegordijn;
– Alarmsysteem;
– Verwarming;
– Toilet;
– Pantry.

Tolbrugstraat 17

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen op de hoek van de Tolbrugstraat en de Haven, met als markante buurman “De Trapkes”, waar tegenwoordig “de Botanist” gevestigd is. De Tolbrugstraat is een gevarieerde straat met diverse winkelketens als “Bever” en “Duijfhuizen”, maar er is ook een arcadehal gevestigd. Ook een kapper en een servicepunt van “Swapfiets” zijn in deze straat te vinden. De Haven heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als uitgaans- en verblijfsgebied.

Parkeren
Parkeren is mogelijk in de nabijgelegen parkeergarage “de Barones”. Tevens bestaat de mogelijkheid tot aanvraag van een parkeervergunning bij de gemeente Breda.

OBJECTGEGEVENS

Dit in het oog springende pand markeert het begin van het voetgangersgebied aan de westzijde van het centrum van Breda. Boven de winkel bevinden zich een aantal verhuurde appartementen.

Indeling en oppervlakte
De ruimte is als volgt ingedeeld: open winkelruimte, gang, magazijn/keuken met toilet. De totale oppervlakte van het pand bedraagt ca. 75 m².

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat.

Bestemmingsplan
Binnen het bestemmingsplan “Binnenstad” kent het pand de bestemming “Centrum -1”. Deze bestemming biedt ruimte aan onder meer detailhandel, dienstverlening en horeca 1, 2 en 3.

Energielabel
Het pand betreft een rijksmonument, er is geen energielabel nodig.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 24.000,– per jaar.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.