Spring naar content

Panden te huur!

Welke panden staan op dit moment te huur op de Haagdijken? Je vindt het op deze pagina. Neem voor meer informatie contact op met Monja van Baarle: 06-29456693 of monjavanbaarle@casema.nl.

Haagdijk 8

Beschrijving: Aan de doorgaande en karakteristieke winkelstraat “De Haagdijk” is nabij het centrum van Breda een winkel annex kantoor met baliefunctie te huur. De Haagdijk is van oudsher een belangrijke winkelstraat naar en van het centrum van Breda en kenmerkt zich door een mix van filiaalbedrijven en speciaalzaken in combinatie met bewoning. In de directe omgeving zijn diverse (betaalde) parkeerfaciliteiten aanwezig.

In verband met verplaatsing van de huidige winkel naar een grotere ruimte aan Haagdijk 35, is Haagdijk 8 op korte termijn te huur.

Bestemming: winkel of kantoor

Specificaties:

Oppervlakte: Commerciële ruimte circa 75 m²
Prijs:€ 16.200,- per jaar exclusief BTW
Het geheel is onder andere voorzien van de navolgende zaken:

  • afgewerkt plafond;
  • afgewerkte wanden;
  • vloerafwerking;
  • pantry;
  • toilet.

Haagdijk 26

De bar en keuken liggen aan de achterzijde, waar ook de aparte toiletgroep te vinden is. Aan de voorzijde is een grote open ruimte die voor meerdere doeleinden geschikt is.
Ideaal is de grote ruimte boven het pand, die aan de achterzijde te bereiken is via een trap/luik. Deze ruimte dient als opslag en/of administratieve ruimte.
De locatie is goed bereikbaar; de straat doet dienst als één van de toegangswegen tot het centrum van Breda. In de directe nabijheid zijn een drietal parkeergarages aanwezig, maar ook is er (deels betaald) parkeren voor de deur.

Nieuwe Haagdijk 1

Recentelijk compleet gerenoveerd pand op de hoek van de Nieuwe Haagdijk en de Fellenoordstraat. Een markante hoek met een zeer grote herkenbaarheid en attentiewaarde.

Indeling
Via de entree komt u in de open winkelruimte van ca. 52 m², achter deze ruimte ligt nog een berging/secundaire ruimte van ca 21 m². Deze ruimte is ook via een eigen deur te bereiken.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u in de huidige, casco+ staat aangeboden. De eigenaar heeft het pand onder meer al voorzien van een airco.

Nieuwe Haagdijk 19

De winkel is 92m2. Voor meer informatie, neem contact op met Monja van Baarle.

Tolbrugstraat 1

Beschrijving: De hoofdwinkelstraten van Breda worden gevormd door een viertal straten: de Ginnekenstraat, de Eindstraat, de Karrestraat en de Lange Brugstraat. In deze straten, die allemaal met elkaar verbonden zijn en in hartje Breda liggen, vind je een aaneenschakeling van moderne winkelketens. De winkelruimte is gelegen in het verlengde van de Lange Brugstraat nabij het overdekte winkelcentrum de Barones en tegenover de parkeergarage De Barones. Om de hoek is de Haven gelegen met diverse horecagelegenheden. Er zijn diverse landelijke en lokale retailers gevestigd in de omgeving te weten; Duifhuizen, Bever Sport, Eye Wish en Albert Heijn.

Vloeroppervlakte
De aangeboden hoek-winkelruimte heeft een oppervlak van circa 322 m².

– frontbreedte Tolbrugstraat circa 14 m¹
– frontbreedte Nieuwstraat circa 14 m¹

Parkeren
Op loopafstand zijn diverse betaalde parkeermogelijkheden. Parkeergarage de Barones is om de hoek gelegen.

Voorzieningen
Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
– Entree;
– Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– Verwarming;
– Toilet;
– Pantry.

Overige wensen zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

 

Tolbrugstraat 22

Beschrijving: Open winkelruimte met een klein dagverblijf/keuken achterin.

Specificaties:

Oppervlakte: De totale oppervlakte bedraagt ca. 140 m².

Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat.

Binnen het bestemmingsplan “Binnenstad” kent het pand de bestemming “centrum 1” die ruimte biedt aan een breed scale aan bedrijvigheid zoals detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en horeca 1.

Het pand beschikt over een Energielabel A.