Spring naar content

Hier bij Loys

knipt knappe koppen

Loys Nassy begon op haar 23e haar eigen kapperssalon op de Haagdijk, genaamd Loys.  Ze werkte bij Rob Peetoom toen Gaston Creemers – eigenaar van Jean Bergé en voorzitter van de ondernemersvereniging – haar tipte op een pand dat leegkwam op de Haagdijk. Dat pand hebben ze toen flink moeten verbouwen om het helemaal de eigen touch van Loys te geven. Nu is het een fijn en mooi pand.

Ze vond het spannend om in een nieuwe stad een eigen zaak te beginnen, maar het gaat boven verwachting! Loys heeft leuke klanten, waarvoor ze veel verschillende kapsels knipt, make-up aanbrengt en wenkbrauwen doet. De Haagdijk vindt ze heel gezellig. Iedereen in de straat maakt een praatje met elkaar en je wordt als startende ondernemer goed geholpen. Met name Tineke van Hot Lips is een grote hulp voor Loys, zij leert haar alles over het ondernemerschap. Omdat het zo goed ging met de zaak en ze graag wat dichter bij haar werk wilde wonen is Loys sinds kort ook Haagdijker. Ze woont nu boven de salon. Zo leert ze de mensen in de straat nog beter kennen en kan ze in de zomer lekker buiten zitten.

Loys gunt de Haagdijken een fietsstraat. Als de auto’s wat minder hard rijden, wordt het veiliger op straat en verbetert de sfeer.

Naast Loys zijn er nog veel meer kapperszaken op de Haagdijk! Loop door de straat en je vindt er Herenkapsalon Dahmani, Herenkapsalon Bengels en vele anderen.

Laat je knippen bij Loys!

Haagdijk 20
4811 TT, Breda
076-8863251
info@loyscreatingstyle.nl
Facebook / Instagram

Maandag en zondag gesloten.
Dinsdag, woensdag en vrijdag van 9:30 tot 18:00.
Donderdag van 9:30 tot 21:00.
Zaterdag van 9:00 tot 16:00.